Жіночі пальто великих розмірів

30.06.2016

Жіночі пальта великих розмірів

Жіночі пальта великих розмірів підходять не лише для осені, весни, а й для зими, адже вони пошиті з таких тканин як альпака, кашемір, ангора. На сьогоднішній день жіночі пальта великих розмірів можна купити у наших магазинах.

Відвідавши наш магазин, ви зможете приміряти та купити жіноче пальто у м. Київ до 64 розміру. У нас діють приємні акції та знижки, про які можна докладніше дізнатися на сайті.
Поспішайте, адже не так просто знайти жіночі пальта великих розмірів високої якості за привабливими цінами. Не проґавте свій шанс!

Наш магазин: м. Київ, вул. Вербова 24, метро "Почайна" (Вихід #1).

 

Якщо Ви володарка розкішної пишної фігури Вас, напевно, ближче до наближення холодів зацікавлять жіночі пальта великих розмірів. Щоб виглядати стильно і карколомно в холодну пору Вам необхідно правильно підібрати пальто.

 

Як правильно вибрати та купити жіночі пальта великих розмірів?

 

Для фігури груша

Жінкам з фігурою Груша підійде пальто з широким верхом. це може бути широкий комір з хутром або без.

Для фігури прямокутник

Для такого типу фігури необхідно виділити талію ременем чи поясом. Ви можете купити як довге, так і коротке пальто, так само підійде асиметричне пальто.

Для фігури Пісочний годинник

Для таких жінок жіночі пальта великих розмірів купити та вибрати просто. Якщо у Вас фігура схожа на пісочний годинник Вам пощастило і на Вас добре виглядатимуть багато фасонів пальта.

Верхній одяг також потрібно підбирати за кольором. Важливо пам'ятати, що темні кольори надають стрункості, а світлі збільшують. Тому краще вибирати відтінки синього, зеленого, коричневого, чорного, сірого, бордового, фіолетового. Наші професійні консультанти допоможуть Вам обрати запропонують Вам такі жіночі пальта великих розмірів, в яких Ви виглядатимете красиво, елегантно та витончено.

Жіночі пальта Київ © 2013-2024. Stella Polare
Київ, вул. Вербова 24, метро "Почайна" (вихід #1)

instagram   facebook